Color Square

Sports stadium integrated mixed-use

Initiated as a competition to revitalize an underutilized parking lot adjacent to the Daegu World Cup Stadium, Jerde was commissioned to design the project upon submitting their concept for a highly iconic, mosaic of surfaces and organic forms inspired by Daegu's own textile industry.

At a Glance

Project Type

Open/Public Space, Mixed-Use, Retail

Location

Daegu, South Korea

Size

514,000 sq ft

Client

Dosi & Saram Co., LTD

Services

Architecture
world map
Exterior
Materials and form inspired by Daegu's textile industry
Materials and form inspired by Daegu's textile industry
Rooftop parks, water features, and landscaping create an oasis
Rooftop parks, water features, and landscaping create an oasis
Grey water, geo-thermal heating and cooling, and recycled materials used in landscaping
Grey water, geo-thermal heating and cooling, and recycled materials used in landscaping
Single Image
The design was further inspired by the Daegu World Cup Stadium as a symbol of global unity.
A new social realm and central hub of entertainment, exhibits, dining, and sports activities.
Single Image
Aerial night

Next Project

Super Brand Mall

Shanghai, China
A vibrant hub & catalyst in modernization